Proces dela

Prijazno delovnemu okolju in naravi


Za postopek prašnega barvanja je značilno, da je zelo čist proces, ki ne škoduje zdravju in okolju. Prašne barve so iz 100% suhe snovi in ne vsebujejo topil ali drugih strupenih snovi. Med procesom barvanja ne prihaja do nikakršnih izpustov hlapov v okolje, barvanje pa ne ogroža zdravja ljudi, ki ga izvajajo.

Obstojnost pobarvanih izdelkov


Z učinkovitim petstopenjskim sistemom kemične predobdelave so izdelki odlično zaščiteni proti koroziji in ostalim zunanjim vplivom.
Rezultati obstojnosti izdelkov v testu slane komore: železo: 600 ur, aluminij: 1000 ur.

Meritve in dokumentiranje procesa


V laboratoriju izvajamo meritve; na pobarvanih izdelkih izmerimo debelino nanosa in oprijemljivost barve ter trdoto barvne plasti. Nudimo tudi barvanje vzorčnih kosov in izdelavo dokumentacije za proces potrditve serijske proizvodnje za zahteve avtomobilske industrije, za proizvodnjo medicinskih pripomočkov itd.

Kakovost končnih izdelkov


Odlikujejo nas več kot 35-letne izkušnje na področju prašnega barvanja. Naši zaposleni so strokovnjaki na svojem področju dela ter aktivno in odgovorno sodelujejo v delovnem procesu.

Prašno barvanje zagotavlja enakomerno, trpežno in gladko površino na izdelku. Vse pobarvane izdelke pred odpremo preverimo s stališča kakovosti in zaščitimo za transport.

 

Pošljite nam povpraševanje

 
 

Ponašamo se z več kot 30-letnimi izkušnjami in znanjem pri tehnologiji prašnega barvanja. Storitve izvedemo kakovostno, hitro in se prilagajamo posebnim zahtevam strank.