O nas

Začetki podjetja

Zgodba podjetja se je pričela pred petdesetimi leti, ko sta se zakonca Roman in Slava Belič začela ukvarjati s ključavničarsko obrtjo in odprla svoj obrat. Proizvodni program je zajemal izdelavo teleskopskih tribun za opremo športnih dvoran, nadgradnje komunalnih kamionov, izdelavo opažev za gradbena podjetja in izdelavo trgovinske opreme.

1982

Leta 1982 se je pokazala priložnost po razširitvi dejavnosti, ki so jo sprejeli z odprtimi rokami, s čimer je bila postavljena prva zasebna avtomatska linija za elektrostatično prašno barvanje kovin v Sloveniji. V tem obdobju je bilo v podjetju 14 zaposlenih, izdelovalo in prašno barvalo pa se je kovinske izdelke, namenjene predvsem za avtomobilsko industrijo podjetij Revoz Novo mesto, Black&Decker, Tomos, Cimos in Agis.


Kmalu so se pokazale potrebe po večjih kapacitetah delovnega procesa, zaradi česar smo postavili dodatno avtomatsko linijo za elektrostatično prašno barvanje ter ročno lakirnico s pečjo.


Nova uvedba

V iskanju novih izzivov smo v letu 1999 pričeli z uvedbo tehnologije prašnega barvanja plošč iz mediapana za švedskega pohištvenega giganta IKEA. V letu 2006 smo kot dokaz predanosti kakovosti v podjetju uspešno vzpostavili sistem vodenja kakovosti in pridobili certifikat ISO 9001.Danes svojim strankam nudimo storitve elektrostatičnega prašnega barvanja na dveh najsodobnejše opremljenih avtomatskih linijah nemškega proizvajalca Wagner. Z znanjem in sodobno opremo zagotavljamo visoko stopnjo ponovljivosti procesa in s tem konstantno kakovost storitve. Za najvišje zahteve glede korozijske odpornosti izdelkov, s katerimi se med drugim soočamo v avtomobilski industriji in medicini, smo uvedli sistem petstopenjske kemijske predobdelave, s katerim dosegamo odlične rezultate.

Trudimo se, da presežemo potrebe naših strank. Še posebej se posvečamo kakovosti izvedbe storitve, zaradi česar se naši kupci vedno znova vračajo.

Certifikat

V letu 2006 pridobljeni in redno vzdrževani certifikat ISO 9001 potrjuje našo zavezanost kakovosti. S politiko nenehnega razvoja in izboljševanja obstoječega sistema skrbimo za konkurenčno prednost našega podjetja, kar vključuje prilagodljivost, zniževanje stroškov skladno z zahtevami in pričakovanji kupcev, zanesljivost in pravočasnost dobav.
Delujemo tudi v skladu s standardi sistemov vodenja in zagotavljanja kakovosti na področju avtomobilske industrije VDA 6.1, medicinskih pripomočkov
ISO 13485 ter s standardom IWAY švedskega pohištvenega podjetja IKEA.

 

Pošljite nam povpraševanje

 
 

Ponašamo se z več kot 30-letnimi izkušnjami in znanjem pri tehnologiji prašnega barvanja. Storitve izvedemo kakovostno, hitro in se prilagajamo posebnim zahtevam strank.